Kinderyoga Utrecht

Speel, ontdek en ervaar met Kinderyoga in hartje Utrecht!
Kinderyoga is een speelse, veilige en ontspannende manier om ieder kind zichzelf te laten zijn.

We gebruiken traditionele yoga en vaak inspirerende verhalen als basis. Uiteraard worden de houdingen aangepast aan de belevingswereld van een kind. De lessen zijn vaak thematisch en afwisselend. We staan stil bij de adem, beweging, spel, meditatie, samenwerking, muziek en  fantasie. We oefenen vaak het gebruik van de zintuigen. Daarnaast is er altijd ruimte om te praten over de ervaringen en voor eigen inbreng. Bovenal is er aandacht voor ieder kind. Hierdoor leert je kind ontspannen en beter in contact te komen met zichzelf en anderen. Een kind mag zijn zoals hij of zij is. Het allerbelangrijkste is echter dat we met elkaar plezier hebben.

Kom meedoen en geniet van wat je allemaal kan! Voel je vrij, krachtig en blij!

Ons aanbod

Ouder-Peuteryoga 2-4 jaar
Een ontspannen, speelse ervaring voor jullie allebei. We doen oefeningen en spelletjes waaraan jullie veel plezier beleven. Voor de ouders is het prettig op deze speelse manier de band met hun kind te ervaren

Kinderyoga 4-7 jaar
Ga mee op ontdekkingsreis! Ontdek, speel en geniet van wat je allemaal kan.

Kinderyoga 8-11 jaar
Omdat het heerlijk is je zelf te kunnen zijn, te ontdekken, spelen, ontspannen, maar ook om uitdagingen aan te gaan in een fijne omgeving met leeftijdsgenoten.

Jongerenyoga 11-18 jaar
Een moment van rust in je drukke leven. Maak verbinding met jezelf en anderen, ervaar wat er allemaal in je lijf gebeurt.

Workshops
Het aanbod van workshops vind je onder rooster.

Yoga op locatie (KDV, BSO, thuis, buiten)
Altijd een feestje. Informeer naar de mogelijkheden.